Open Huis 2020

Open Huis 2020

rsg de Borgen open huis 2020

Ronerborg: maandag 20 januari 17:30-20:30

Op het open huis op de Ronerborg zie en hoor je een heleboel! Zo kun je sporten met de iPad of een pop reanimeren. Maar je kunt ook lekker muziek maken. Maar je maakt vooral kennis met dalton, wat het is en hoe je werkt met dalton. Natuurlijk ga je met veel dingen gewoon zelf aan de slag. Een wiskunderaadsel oplossen of bijvoorbeeld Engels woordjes oefenen.

Woldborg: dinsdag 21 januari 18:30-21:00

Op ons open huis kun je ontdekken wat je leuk vindt en waar jij talent in hebt. Ben je super creatief? Leef je dan uit in het tekenlokaal of bij beeldende vorming. Heb je een talenknobbel? Leer dan Engelse, Duitse en Franse woorden in het taaldorp. Draai jij je hand niet om voor een ingewikkelde rekensom? Loop dan snel binnen in het wiskundelokaal. Tijdens ons Open huis maak je kennis met alle vakken van de Woldborg en maak je ook nog eens kans op een vette prijs als je het speurraadsel oplost!

Nijeborg: woensdag 22 januari 18:30-21:00

Boor je creatieve talent aan met het ontwerpen van een prachtig potlood. Oefen met scheikunde proefjes. Neem vooral ook een kijkje op onze moderne techniekafdelingen. Of leer alvast de eerste handige zinnen voor op je vakantie in het buitenland, je kunt kiezen uit Engels, Duits of Frans… Maak een praatje met leerlingen en vraag hoe zij het op onze school vinden. Je bent van harte welkom op de Nijeborg!

Esborg: donderdag 23 januari 18:30-21:00

Op het open huis van de Esborg kun je kennismaken met het praktijkonderwijs en de mogelijkheden van een schakelklas. Je kunt samen met je ouders/verzorgers een rondleiding door de school maken. Dit doe je onder begeleiding van een docent. Zo kun je direct jouw vragen stellen. Je krijgt uitleg over de verschillende (praktijk)vakken, stages en ondersteuning. En je kunt lekker je handen uit je mouwen bij sommige (praktijk)vakken. Natuurlijk hoor je welke mogelijkheden er zijn er na het praktijkonderwijs en over het mbo Entree.

Lindenborg: vrijdag 24 januari 18:00-21:00

Kom kennis maken met de Lindenborg, met de leerlingen, docenten en ons onderwijs. Je kunt alvast enkele vakken volgen zodat je een indruk krijgt hoe het allemaal gaat op het voortgezet onderwijs. Je maakt ook kennis met de klassieken, zo kun je je naam in het Grieks schrijven. Er is ook een Escaperoom ingericht met als titel “Het geheime genootschap van de Balkhoeve”. Spannend toch! Volg je eigen pad en ontdek de Lindenborg!

Welke school past het beste bij mijn zoon of dochter? Lees hier meer over.
Mijn kind gaat naar het voortgezet onderwijs. Welke kosten kan ik verwachten?
Lees hier meer.Kosten voor het voortgezet onderwijs op een rij