Woldborg

De Woldborg is een kleinschalige school, het voelt als thuiskomen. Het is een veilige omgeving, er is veel aandacht en begeleiding en het vóélt niet alleen dichtbij… het ís ook echt dichtbij. Er heerst een actieve, toegankelijke sfeer en we streven naar de gemoedelijkheid van thuis, want wanneer je je thuis voelt op school – is het leren ook veel leuker. 
 Op onze school kan uw kind vragen stellen en hulp vragen, want iedere leerling heeft een eigen coach. Iedere schooldag start de coach samen met de leerling en hij of zij is er voor uw kind als er vragen of onduidelijkheden zijn. 

 Ieder mens heeft zijn of haar eigen pad te bewandelen. Daarom werken wij op maat en is ons onderwijs gericht op dat wat leerlingen in deze levensfase tegenkomen. Om onze manier van werken helder in beeld te brengen, werken we vanuit het begrip ‘Wijs’. Dat begrip hebben we in 3 pijlers opgedeeld. We zijn ervan overtuigd dat we daarmee onze leerlingen de juiste kansen kunnen bieden. 

De Woldborg Hoe we met elkaar omgaan vinden we erg belangrijk en we proberen op allerlei mogelijke manieren heel dichtbij de leerlingen te staan. Door het gevoel van ‘thuis’ met elkaar te creëren, door de wijze waarop we ons onderwijs aanbieden én doordat onze school letterlijk heel dichtbij staat. Daarmee doen we de belofte vanuit rsg De Borgen: Gewoon Goed Onderwijs in de Regio en houden we ons aan de waarden: Altijd Gedreven en Echt Contact.