Welkom bij rsg de Borgen!

Vind jij het leuk om meer te weten over het mooie onderwijs dat op rsg de Borgen gegeven wordt? Dan laten we je graag alvast kennismaken met onze vestigingen. Kijk een webinar waarin docenten, ouders en leerlingen antwoord geven op belangrijke vragen of breng een bezoek aan rsg de Borgen TV. Hieronder zetten we vast wat praktische informatie op een rij en je kunt je ook alvast opgeven voor de Open Festival Week op 1,2 en 3 februari. Van harte welkom!

Ontdek het programma van jouw vestiging en schrijf je in

Een slimme oplossing om alles over jouw favoriete de Borgen vestiging te ontdekken? Die hebben we! Hieronder ontdek je wanneer welke vestiging de Open Festival Dag organiseert. Het complete programma maken we zo spoedig mogelijk bekend!  

Woldborg

atheneum en havo (t/m het leerjaar 3), vmbo bb, kb, tl

woensdag 2 februari

Esborg

praktijkonderwijs, schakelklas bb

dinsdag 1 februari

Ronerborg

Daltononderwijs, atheneum t/m lj 3, havo t/m lj 3, tl/havo t/m lj 2, vmbo tl t/m lj 4, vmbo bb en kb t/m lj 2

woensdag 2 februari

Lindenborg

gymnasium, atheneum, havo, hb stroom, technasium, brugklas tl/havo, havo/vwo

dinsdag 1 februari

Nijeborg

vmbo, brugklas tl/havo

donderdag 3 februari

Kunt u niet
aansluiten
maar wilt u tóch even
persoonlijk
bijpraten?

Jouw open festival week extra speciaal?


  • Schrijf je een voor een OFW bezoek bij een (of meerdere) van de Borgen vestigingen
  • In januari hoor jij of je de winnaar bent
  • Wat je staat te wachten is een verrassing, maar we maken jouw bezoek Gewoon Goud!

Woldborg

Kijk hier het webinar van de Woldborg terug

Esborg

Ronerborg

Kijk hier het webinar van de Ronerborg terug

Lindenborg

Kijk hier het webinar van de Lindenborg terug

Nijeborg

Kijk hier het webinar van de Nijeborg terug

Wilt u tóch
even persoonlijk
bijpraten?

rsg de Borgen TV

Maak kennis met onze leerlingen en docenten op rsg de Borgen TV! Zij vertellen je alles wat je weten moet over naar school gaan bij rsg de Borgen. Zo kun jij straks kiezen voor een school die bij jou past.

Leerlingenraad Lindenborg

Praktijkles Nijeborg

Lievelingsvak Esborg

We vertellen je alvast wat over onze school:


Leren

Binnen het vmbo kun je kiezen uit verschillende leerwegen: gl/tl, kb en bb. Ook kun je kiezen voor het havo of het vwo. Wil je meer informatie over ons onderwijs?

Klik dan hier

Leren doe je op verschillende manieren bij ons op school; je zit in de schoolbanken, maar bent ook veel met projecten bezig.

Veel nieuwe vrienden

Als je naar onze school gaat, hoor je aan het begin van het schooljaar wie jouw mentor is. Bij deze persoon kun je terecht met alle vragen. Het hele schooljaar lang, handig hè? Ook heeft de mentor tijdens het schooljaar contact met jouw ouders. Aan het begin van het schooljaar ga je op introductie. Hartstikke leuk om je klasgenoten, andere leerlingen en docenten goed te leren kennen!

Handig zeg, SOM

Cijfers checken kun je op onze Elektronische Leer Omgeving (ELO), dit geldt voor de meeste vestigingen. Maar hier krijg  je ook veel informatie over de school.De taken op de ELO bevatten luisteropdrachten, filmpjes met uitleg en oefenmateriaal, waar je op school en thuis mee aan de slag kan.

Lekker wat anders!

Naast de lessen doen we heel veel andere dingen, waar je natuurlijk ook veel van leert. Je doet regelmatig mee aan projecten of excursies. Maar we doen nog veel meer! Op sommige vestigingen worden uitwisselingen georganiseerd. Elk jaar gaat een groep leerlingen en docenten naar een school in Duitsland, Denemarken of Spanje en vice versa.

Roken? Dacht het niet.

rsg de Borgen is een rookvrije school. In en rond de school geldt een rookverbod. Heel gezond dus! En ook fijn voor de niet-rokers… We besteden veel aandacht aan ons niet-rokenbeleid op allerlei manieren.