Geslaagd open huis rsg de Borgen
esborg | lindenborg | nijeborg | ronerborg | woldborg | 07/02/2019

Geslaagd open huis rsg de Borgen

Was jij ook op het open huis? Heb jij je keuze al gemaakt? In de week van 21 tot en met 25 januari hield rsg de Borgen open huis. Op alle vestigingen stonden de deuren wagenwijd open. Je kon mini-lesjes volgen, proefjes doen, een rondleiding volgen of een speurtocht door de school houden.

Zo leer je de school goed kennen! We hopen dat je het leuk vond. Kijk hier naar de leuke fotoimpressie van het open huis

Ronerborg
Woldborg

Nijeborg

Esborg

Lindenborg

Als je moeite hebt met een foto, laat dat ons weten door een email te sturen naar  mc@onderwijsgroepnoord.nl Wij verwijderen dan z.sm. de foto.

Heb je het open huis gemist? Neem dan contact op met onze contactpersonen voor het maken van een afspraak. In een persoonlijk gesprek kunnen wij jou alles over onze school vertellen. En natuurlijk laten wij dan ook jou te school zien.

Code geel hield veel mensen thuis waardoor minder mensen in de gelegenheid waren om het open huis van de Woldborg te bezoeken. Wij bieden hiervoor graag een nieuwe mogelijkheid. Op deze vestiging zijn op woensdagmiddag 27 februari vanaf 14.30 – 16.00 uur leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers van harte welkom voor een doe-middag. Opgeven kan via woldborg@rsgdeborgen.nl

Deel dit bericht

Reageren