Prijswinnaars Kraak de BorgenKluis!
esborg | lindenborg | nijeborg | ronerborg | woldborg | 20 maart 2018

Prijswinnaars Kraak de BorgenKluis!

​​Net als voorgaande jaren konden de bezoekende leerlingen van het open huis van rsg de Borgen meedoen met het online spel Kraak de Kluis. Door middel van een aantal vragen te beantwoorden over rsg de Borgen konden zij een cijfercombinatie vinden waarmee de kluis geopend kon worden.

Feline Wijngaard, van O.B.S De Springplank in Marum heeft na het bezoek aan het open huis van de Lindenborg meegedaan aan het onlinespel ‘Kraak de Borgenkluis’En met succes! In de derde ronde van het spel wist zij in de snelste tijd de kluis te kraken.Feline kreeg op maandag 19 februari de prijs uitgereikt van mevrouw Titia Keuning, afdelingsdirecteur van de Lindenborg. De prijs is een vvv-waardebon van €50,- en een kluis als spaarpot. Feline, veel plezier met de prijs!

Feline:"Ik was superblij toen mijn moeder vertelde dat ik gewonnen had. Ik zit in groep 7 van O.B.S De Springplank in Marum, dus ik kan nog even nadenken welke leuke schoolspullen ik er volgend jaar van ga kopen. "

Jorian Kielstra, Prof. W.J. Bladergroenschool in Groningen heeft de open dag van de Woldborg bezocht. Hij kreeg de prijs uitgereikt van Mevrouw Mirjam Alink.

Jorian: "Ik zit op de Prof. W.J. Bladergroenschool in Groningen. Ik was ziek en dacht ik ga de kluis eventjes kraken en nu ik oog nog gewonnen heb ben ik wel blij. Ik denk dat ik er een mooie rugtas van ga kopen."

Jason Stienstra, Jan kuipersschool in Grootegast heeft de open dag van de Nijeborg bezocht en heeft ook een prijs in ontvangst genomen. 

Jason: "Ik vind het super leuk dat ik dit gewonnen heb, want nu kan ik leuke schoolspullen kopen. Graag wil ik hier onder andere een agenda, kaftpapier, pennen, etui, stiften, linialen, gummen van kopen het liefst van voetbal. Want dat is mijn hobby.
Ik zit nu in groep 8 van de Jankuipersschool in Grootegast."

Jorieke de Koning, sbo de Meerpaal in Groningen heeft het open huis van de Esborg bezocht. Zij kreeg de prijs uitgereikt tijdens de doe-dag op de Esborg.

Jorieke:"Ik was verbluft dat ik gewonnen had,maar vind het wel erg cool.
Ik ga er leuke dingen van kopen zoals etui, pennen, potloden, schriften, stiften, kleurpotloden, geo driehoek, passer, rekenmachine. Ik zit op sbo de Meerpaal in Groningen. Dit is een leuke school. Ik heb een leuke gezellige klas met leuke juffen."


Robine Mulder, BBS de verwondering heeft het open huis van de Ronerborg bezocht en mocht ook een prijs in ontvangst nemen.

Robine: "Ik vind het super leuk dat ik gewonnen heb! Ik zit nu op BBS de verwondering in Roden. Ik weet nog niet precies wat ik ervoor ga kopen; misschien een nieuwe schooltas en/of etui met mooie pennen en schriften."

Prijswinnaars, jullie zijn kanjers! Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! En graag tot ziens op rsg de Borgen!

  

Reageren