rsg de Borgen in de finale!
nijeborg | ronerborg | 8 juni 2019

rsg de Borgen in de finale!

​​Vrijdag 7 juni reisde een bus vol leerlingen van rsg de Borgen naar Papendal voor de landelijke finales van Olympic Moves, the School Final.

Drie teams hadden zich geplaatst voor deze landelijke finale door eerst een voorronde in de buurt te winnen. Na een openingsceremonie op Papendal met 6000 sportende scholieren ging elk team een eigen kant op. De zaalvoetbalteams werden naar Ede vervoerd en de volleyballers gingen naar een sporthal in Arnhem. Aan het einde van de dag werd er weer op Papendal verzameld voor een muzikale afsluiting.

Voor de meisjes klas 3-4 was er reden tot feest vieren. Bente vd Kroft, Isa Rellum, Suzan Hut, Loïs Wieringa, Myrthe vd Veen, Celena Stuitje, Luna Dussel en Britt Udink werden Nederlands Kampioen zaalvoetbal. Na de eerste wedstrijd verloren te hebben , maakten de meiden daarna geen fouten. Ze verloren geen wedstrijd meer en dus ook de finale werd gewonnen! Super knap.

De jongens klas 1-2 zaalvoetbal redden uiteindelijk net de finale niet en werden 4e..Boven vlnr: Joseph Dima, Nathan van der Graaf, Thomas Betten, Rense Dijk. Onder vlnr: Geert-Jan Mekkes, Duncan Veening, Jayden Sopamena, Mart Hoek en Tim van Esch. Niet op de foto: Maro van der Veen Voor de volleybalmeiden van het schoolteam  zat er helaas ook net geen finaleplaats in. Onder leiding van coach Janneke Roeterink speelden Iris Hornstra, Mariët Schuringa, Jodie Jager, Lisa Koers, Natascha van der Zwaag, Klaartje Roeterink, Wendy Hut, Fleur Vellinga enElin Willenborg een goed toernooi en eindigden als 3e in de poule. 

Voor meer foto’s: zie https://www.facebook.com/rsgdeBorgen/

 


 

Reageren