23 nov

Algemene voorlichting rsg de Borgen in Roden

+ Toevoegen aan agenda

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Een bijzonder jaar staat voor de deur! Uw zoon/dochter zit in groep 8 en maakt dit schooljaar een keuze voor het voortgezet onderwijs. Graag informeren wij u over het ruime onderwijsaanbod van rsg de Borgen.

Eind november zijn drie voorlichtingsavonden gepland op verschillende locaties. Tijdens iedere avond wordt algemene informatie gegeven over het voorgezet onderwijs en alle vestigingen, Esborg, Lindenborg, Nijeborg, Ronerborg en Woldborg, presenteren zich.

·        Dinsdag 14 november 2023      - Voorlichting in Grootegast - Kersenlaan 16

·        Dinsdag 21 november 2023  - Voorlichting in Leek, Waezenburglaan 55

·        Donderdag 23 november 2023      - Voorlichting in Roden, Burchtlaan 1

De voorlichtingsbijeenkomsten starten om 19:30 uur. Er wordt voorlichting gegeven over het onderwijsaanbod op iedere vestiging, variërend van praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium/technasium. Daarnaast geven wij informatie over de begeleiding en ondersteuning van leerlingen en overige schoolspecifieke zaken. Er is ruim de tijd voor het stellen van vragen. In verband met de organisatie vragen wij u om u voor locatie van uw keuze aan te melden via bijpraten@rsgdeborgen.nl. Mocht dit niet lukken, dan bent u uiteraard ook van harte welkom om aan te sluiten.

Wij ontmoeten u graag op één van de voorlichtingsavonden!