Tiny house... leerlingen steken de handen uit de mouwen
nijeborg | 1 december 2023

Tiny house... leerlingen steken de handen uit de mouwen

​​Het weer kan niet beter, de hele week regen en dan bij de start van de eerste werkzaamheden door leerlingen, schijnt de zon. Vandaag maken zij het terrein naast de Nijeborg 'bouwrijp' voor de realisatie van een Tiny House!

Aan de slag!

Het weer kan niet beter, de hele week regen en dan bij de start van de eerste werkzaamheden door leerlingen, schijnt de zon. Vandaag maken zij het terrein naast de Nijeborg 'bouwrijp' voor de realisatie van een Tiny House. Een prachtig initiatief vanuit het project Sterk Techniek Onderwijs, waarbij leerlingen ervaren wat je allemaal nodig hebt bij de bouw hiervan.

Er wordt gegraven, gemeten en gezaagd! Dit alles onder de bezielende leiding van een vakman uit het bedrijfsleven en  docenten van de afdeling Bouwen, Wonen en Interieur. 

Leerlingen zijn enthousiast: “Dit is leuk en echt iets voor mij!” of “Eindelijk eens lekker buiten aan het werk”. De samenwerking verloopt uitstekend en dat is fijn voor de groep! Hoe leuk is het, wanneer ze op een later moment langs het schoolgebouw fietsen en vol trots kunnen zeggen: “Kijk, dat straatje daar heb ik aan meegewerkt!”

Reageren